מסעדת ג'פניקה העפולה חשפה בימים האחרונים המסעדה תשע מנות חדשות שנוספו לתפריט, ובניהן: קריספי פיש- אצבעות דג בטמפורה קרנצ'י; סלט דג קריספי- דג קריספי, עגבניות שרי, קולורבי, נענע, שום, בצל ירוק ושאר ירקות; כנפיים- פריכות בתמרינדי; סלמון ליין רול- סלמון נא, אבוקדו, שיטאקי ופלחי לימון בציפוי סלמון מעושן, אבוקדו ופלחי לימון; מנטה רול- אבוקדו, כוסברה, נענע וחסה אייסברג בציפוי סלמון נא ושבבי בטטה.

צילום: גליה אבירם

צילום: גליה אבירם

צילום: גליה אבירם

לאורך השנים עבר המטבח של רשת ג'פניקה שדרוג הן בחומרי הגלם והן בתפריט על טהרת הבריאות בניצוחו של השף ליאון לאוגנקי. תפריט הרשת מונגש לכולם ומורכב מדגים טריים המגיעים כל בוקר לסניף, שפע ירקות והרבה אורז.

הטעמים והניחוחות מתבססים על המטבח התאילנדי והיפני ומשלבים מגוון טעמים ערבים לחך.

צילום: גליה אבירם

צילום: גליה אבירם

שרון ביטון ודודו ריגלר, מבעלי הסניף: "מי שכבר מחשף למנות החדשות מפרגן מכל הלב. כמו תמיד, מה שמנחה את רשת ג'פניקה ככלל ואת סניף עפולה בפרט הם שלושה עקרונות עיקריים: הקפדה על איכות וטריות המזון, תודעת שירות גבוהה ומחירים נוחים לכל כיס".