אתם כבר אוספים קרשים ומצטיידים בתפוחי אדמה ומרשמלו לקראת מדורת ל"ג בעומר? אם התשובה היא כן ואם אתם רוצים רעיון לשדרוג המרמשלו, חברת כרמית מציעה לכם מתכון מנצח.

מרשמלו עם שוקולד ופירורי לוטוס. צילום: יחצ כרמית

מור'ס על מקל

(באדיבות שפית מאיה דרין)

ל-20 שיפודים:

30 יח' מרשמלו ורוד-לבן של כרמית

100 גרם שוקולד מריר

2 כפיות שמן קוקוס

6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים 

אופן ההכנה:

משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה. ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.

טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. את שכבת השוקולד מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.

חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.

בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו